15 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 14 Maj 2012 20:49

Ze-Tuning u posjeti

AK ZE-tuning u posjeti Audi klubu BiH - Sarajevo je bilo domaćin regionalnog okupljanja članova Audi kluba BiH. Okupljanju se odazvao veliki broj članova kluba, koji su prevalili priličan broj  kilometara da bi prisustvovali dvodnevnom druženju. Pored članova kluba iz raznih bh. gradova, okupljanju su se odazvali i mnogi članovi i prijatelji kluba iz  Hrvatske i Srbije.  Audi BiH klub postoji već dvije godine i ovo im je prvo organizovano okupljanje.

 

 

Okupljanje je bilo zatvorenog karaktera i namjenjeno samo za članove Audi kluba BiH, međutim, pozivnicu za ovo okupljanje je dobio jos jedan klub; AK ZE-tuning iz Zenice.

 

- Drage volje smo se odazvali pozivu članova Audi kluba BiH te smo i mi prisustvovali ovome okupljanju. Na okupljanju, pored lijepog druzenja i zabave, razgovarali smo i o djelovanju ova dva kluba, te je dogovorena saradnja  i sa radošću možemo reći da su AK ZE-tuning i Audi klub BiH prijateljski klubovi. Nadamo se da će ova saradnja potrajati i da ćemo jednoga dana moći najaviti neki događaj organizovan od strane ova dva kluba, kažu u saopćenju iz AK ZE-tuninga.

 

Dio atmosfere možete pogledati na  fotografijama u galeriji - klikni ovdje.