23 Juni 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 30 April 2012 01:02

Revija Fashion u Vitezu

U organizaciji Modne agencije FASHION i u saradnji sa FASHION AKADEMIJOM BiH,  u prepunom atriju shopping centra GMS u Vitezu je održana vrlo uspješna modna manifestacija. Veliki broj manekenki i manekena ove agencije predstavilo je nove kolekcije renomiranih brendova: FRED PERRY, JOMA, NORTHLAND, BRUGI, UNITED COLORS OF BENETTON, BATA, BLAST JEANS, GERRY WEBER, JACK JONES, TALLY WEIJL, TOM TAILOR, BUGATI, P.S FASHION idr.

 

Zaista je sve prošlo na odličnom nivou te su organizatori bračni par Selma i Haris Hasanica sa svojim timom, zadovoljni obavljenim poslom.Učesnici na manifestaciji bili su i polaznici mlađih skupina FASHION AKADEMIJE BiH iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine te su svojom pojavom, kreacijama i performansima ovaj program učinili još zanimljivijim i ljepšim..U back stage-u je sve savršeno funkcioniralo iako je program činilo čak 80 učesnika iz nekoliko gradova...Za predivne fizure i šminku manekenki i manekena pobrinuo se vrhunski tim frizera i šminkera Beauty studija PRESTIGE Vitez...

 

U pauzama između fitinga i proba za reviju, u back stage-u gdje je bio montiran i foto studio održan je zanimljiv fotoshooting pod nazivom MY FAVORITE BRANDS.Pred foto objektivom modnog fotografa i direktora agencije Fashion Harisa Hasanice pozirala su najbolja lica ove manifestacije.

 

Po završetku programa usljedio je NIGHT SHOPPING kao o odličan FASHION & MODELS PARTY na kojem su pored zvanica uživali i modeli Modne agaencije FASHION... Nakon ovog projekta agencija Fashion planira još niz modnih revija po BiH ali njen tim ulazi i u finalnu fazu priprema 10. ZENICA FASHION WEEKENDA koji je planiran za kraj mjeseca maja.

Pogledajte obimnu galeriju sa ovog modnog događaja na Zenica.tv linku