18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 23 Mart 2012 21:46

Čelik darovao odlikaše

Nogometni klub Čelik danas je počeo sa realizacijom projekta saradnje sa osnovnim školama u Zenici. Cilj projekta je privući na stadion mlade navijače, a tokom projekta, najuspješniji učenici dobiće skromne poklone od NK Čelik. Marketing služba NK Čelik danas je krenula sa realizacijom projekta, koji obuhvaća posjete gradskim školama, podijelu ulaznica za utakmicu i razgovor sa najuspješnijim učenicima završnih razreda. Od utakmice sa Slavijom pa sve do kraja Premijer lige, NK Čelik će za svaku domaću utakmicu posjetiti po jednu školu i pozvati učenike na utakmicu.

Povodom sutrašnje utakmice sa Slavijom, kao prva škola izabrana je Osnovna škola „Musa Ćazim Ćatić“, koju su danas posjetili Šef marketinga Kluba Adi Hadžiosmanović, te kapiten Emir Jusić i ponajbolji igrač Avdija Vršajević. Oni su odlikašima iz osmih razreda podijelili ulaznice za zapadnu tribinu stadiona Bilino polje za utakmicu između Čelika i Slavije. Pored ove škole, preko 100 ulaznica podijeljeno je i u ostalim školama, a za dvije sedmice pred novu domaću utakmicu delegacija kluba posjetit će drugu školu.

Želimo da na stadion privučemo omladinu svih profila, a istovremeno želimo da podstaknemo i promovišemo istinske vrijednosti i dobro učenje kod naših mladih sugrađana i navijača Čelika. Sigurni smo da će ova naša ideja i ovaj naš projekat imati podršku javnosti i svih naših navijača.