28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 30 Decembar 2014 18:03

Škola sporta: podjela paketića

Škola sporta Zenica organizovala je podjelu novogodišnjih paketića za svoje polaznike. Da bi najmlađima poklone učinili što ljepšim iz škole sporta su pozvali nekoliko sportista koji su djeci uručili poklone. Tako su se ovoj manifestaciji odazvale košarkašice Aida Kalušić i Nedžla Kovačević, košarkaš Ivan Opačak, te nogometaš Aldin Džidić.

 

 Po izrazima lica i zahtjevima za slikanje možemo zaključiti da je pozivanje sportista bio izvrstan potez. „Drago mi je da su nas iz sportske škole pozvali da dječici dodatno uljepšamo podjelu novogodišnjih paketića na čemu im se iskreno zahvaljujemo“ , kaže kapite KŽK Čelik Aida Kalušić. „Ovo je prilika da svim našim sugrađanima čestitam u svoje ime i u ime košarkaškog ženskog kluba Čelik Novu 2015.godinu uz iskrenu želju za dobro zdravlje i uspjeh“, istakla je na kraju Kalušić. U znak zahvalnosti na pozivu i dobru saradnju, kapiten Čelika Aida Kalušić je prvom čovjeku škole sporta Erminu Zukiću u ime kluba uručila prigodan poklon. 

    

Svim dragim kolegama u svoje ime i u ime košarkaškog ženskog kluba Čelik želim sve najljepše u 2015.godini. Nadam se da će naša saradnja trajati  kao što je to bilo i do sada.