29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 22 Oktobar 2014 22:21

Unutrašnjost nove zgrade UNZE

Zenicablog vam prvi donosi fotografije unutrašnjosti cijele zgrade u kojoj će uskoro biti smješteni Ekonomski i Pravni fakultet Univerziteta Zenica. Kako saznajemo, u narednim danima biće izvršeno priključivanje objekta na toplovodnu i elektro-mrežu, te će prostorije biti "popunjene" namještajem. 

 

U ovoj fazi biće na raspolaganju nešto manje od polovine izgrađenog kompleksa, odnosno prizemlje i 1. sprat, a opremanje 2. sprata i Aneksa zgrade biće urađeno početkom naredne godine. Pravni i Ekonomski fakultet će tako dobiti konačno svoj prostor, prvi put od osnivanja, što uključuje i "sudnicu" za pravne vježbe, kao i odvojene Studentske službe. 

 

U narednoj fazi biće opremljeni Amfiteatar sa 350 mjesta, restoranski/kuhinjski prostor, a tek onda kabineti za profesore i dodatne prostorije. Napominjemo da će ova dva fakulteta dijeliti cijeli objekat, te neće biti fizičke podjele, osim što je dogovorom menadžmenta dva fakulteta već određeno koju učionicu i prostor "izmiješano" u cijelom objektu koristi koji fakultet. 

 

KLIKOM OVDJE pogledajte FOTO FACEBOOK GALERIJU iz unutrašnjosti objekata. 

 

 

 

..