23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 14 Oktobar 2014 21:25

Omega kartice za studente

Unija studenata Univerziteta u Zenici i udruženje SUM danas su promovirali novi projekt "OMEGA studentske kartice" s kojim će svi članovi kod kupovine robe i usluga moći ostvarivati popuste do čak 40 posto kod više od 20 poslovnih partnera. 

 

Pravo na učlanjenje u OMEGA kartični sistem imaju svi studenti i apsolventi Univerziteta u Zenici, a s OMEGA karticom kupovati će jeftinije tokom cijele akademske godine. Među poslovnim partnerima Unije studeneta Univerziteta u Zenici su pekara, radnja sportske opreme, butici, picerija, autoškola, optika, silver shop, kopirnica, knjižara, fotograf, teretana, prevoizne firme, itd., ali će se lista objekta gdje će studenti moći koristiti povlastice i popuste kod kupovine dopunjavati. Sadašnja lista prodavnica za korištenje Omega kartica predstavlja najneophodnije artikle i usluge koje trebaju studentima tokom školovanja. 

 

Interes kod studenata za “Omega studentske kartice” je veliki s obzirom na to da će prema nekim analizama moći ostvarivati uštede od oko 500 KM u toku akademske godine.