25 Maj 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 10 Avgust 2014 01:17

Najbolje aplikacije za vrijeme

Ako vam vrijeme ovih dana nije najbolji saveznik, neka to bude neka meteorološka aplikacija. Predstavljamo vam pet koje se kotiraju kao najbolje, a jedna će vam sigurno pomoći da se lakše izborite sa naletima kišnih dana ali i onih toplih. Aplikacije koje prate vrijeme iz sata u sat neophodne su ovih dana. Prije nego što isplanirate vikend ili slobodne dane, provjerite sa nekom od sljedećih aplikacija kakvo vas vrijeme očekuje. Predstavljamo vam pet, a što je najbolje, sve su besplatne.

Weather Underground - Ova aplikacija omiljena je među zaluđenicima koji koriste svoju mrežu ličnih meteo-stanica i povezuju se sa ostalim korisnicima. Nedavni redizajn je osvježio izgled aplikacije koja je sada jednostavna i pregledna.

Yahoo Weather - Lijepo dizajnirana aplikacija koja je pokupila dobre karakteristike drugih vremenskih aplikacija, ali su ovdje neke čak i poboljšane. Ovu aplikaciju dodatno poboljšavaju ubečene Flickr slike. Ako vam se ne sviđa Weather Underground, dajte ovoj aplikaciji šansu.

1Weather - Ova aplikacija najviše će vam biti od koristi ako vam je potrebna vremenska prognoza iz sata u sat. Ostale njene karakteristike slične su drugim aplikacijama.

Weather - Ako koristite uređaj sa IOS operativnim sistemom, vjerovatno ćete poštovati čist izgled i "drvenu" temu. Ova aplikacija je malo oskudna, ali isporučuje sve važne informacije.

AccuWeather - Prednost ove aplikacije je to što u ponudi ima višejezičnu video-prognozu. Ipak, izgleda malo staro i neophodan je novi dizajn. Ako vam je aplikacija previše komplikovanao, uvek možete da posjetite sajt AccuWeather