28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 11 Februar 2014 00:32

3P: Izgradnja tima

Udruženje "Pomoć - Pravda - Posredovanje" (NVO 3P) održalo je trening pod nazivom "Izgradnja tima" u okviru programa All Inclusive koji realizuje sa Fondacijom Mozaik, Austrijskom razvojnom agencijiom i Fondacijom Light for the World iz Austrije.

 

Svrha radionice je unapređenje praksi, procesa i vještina koje će pomoći jačanju timskog rada unutar organizacije. Uz odličnu trenericu, Željanu Pjevalicu, svi učesnici treninga imali su priliku naučiti kako definirati komponente koje određuju kvalitet timskog rada i koje su to mjere za unaprijeđenje timskog rada. Pored toga učesnici su stekli bolje razumjevanje svoje vlastite uloge u timu kao i uloga drugih članova tima, te unaprijedili vještine neophodne za efikasan rad tima.

 

Napominjemo, u okviru programa All Inclusive, NVO 3P realizuje projekat „Uredimo dom po svom!“ u kojem obnavljaju dva društvena doma u Babinu i Lokvinama. Prva faza, rekonstrukcija društvnih domova se privodi kraju, nakon čega slijedi opremanje domova adekvatnom opremom i pomagalima u kojim ćemo sprovesti razne aktivnosti za žene, djecu i odrasle. 


Odjeljenje za medije i marketing NVO 3P