16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 09 Februar 2013 11:52

Izaberite naj doktora i sestru

Fondacija „Sanela Redžepagić“, u želji da afirmira mnogobrojne ljekare i medicinske sestre koji se svakodnevno istinski posvećuju liječenju žena od tumora dojke, te da dodatno podstiče kvalitet njihovog liječenja, organizira izbor:

 

Najboljih ljekara i medicinskih sestara iz oblasti  onkologije i hirurške onkologije, u svim zdravstvenim ustanovama u BiH, u kojima se žene liječe od ove opake bolesti.

 

Za izbor najboljih mogu glasati samo pacijentkinje koje su do sada liječene i koje će se liječiti do 20.06.2013. godine, a proglašenje izabranih obavit će se na velikom koncertu klasične glazbe 03.07.2013. godine, na petu godišnjicu smrti mlade operne umjetnice „Sanele Redžepagić“.

 

Predviđeno je da se izabere po pet najboljih ljekara i isto toliko medicinskih sestara, kojima će biti dodijeljene specijalne zahvalnice Fondacije „Sanela Redžepagić“ nagrade sponzora, a ustanovama iz kojih dolaze nagrađeni, bit će dodijeljena plaketa „Naj klinika“

 

Isto tako, organizator ove akcije je predvidio da se deset pacijentica koje budu glasale, pozovu na svečanu manifestaciju i predaju im se prigodni pokloni.

 

Način glasanja i obrazac za glasanje nalaze se na web stranici Fondacije „Sanela Redžepagić“ www.fondacijasanelaredzepagic.org.ba , a glasanje se vrši poštom na adresu Fondacije, Tešanjska 24-a 71.000 Sarajevo, ili na e-mail Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Predsjednik Fondacije

Safet Redžepagić