28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 25 Novembar 2012 07:58

Premijerova čestitka građanima

Poštovani građani Zeničko- dobojskog kantona, čestitam vam 25. novembar, Dan državnosti BiH. I na ovaj datum svaki državljanin naše domovine Bosne i Hercegovine, svaki Bosanac i Hercegovac, osjeća ponos i dostojanstvo u pripadanju svojoj domovini, svome identitetu i svojoj zastavi. Tu ljubav ne može ništa umanjiti, samo je u ovom teškom vremenu može ojačati, sa nadom da će jedinstvo pobijediti svaki pokušaj razaranja grude, zavičaja i naše domovine Bosne i Hercegovine, kao što je pobijedilo već mnogo puta.
Kod Bosanca i Hercegovca pripadnost svojoj domovini, u srcu Evrope, jača iz generacije u generaciju i pokaže se jakom kao čelik u svakom ključnom trenutku.


Ovom prilikom, želim uputiti i iskrenu zahvalnost pripadnicima MUP- a ZDK na nesebičnom doprinosu u dostojanstvenom obilježavanju Dana državnosti BiH, u protekla dva dana, u Zenici, Visokom i Varešu. Neka vam je sretan 25. novembar, Dan državnosti BiH i neka nam živi naša jedna i jedina, naša domovina Bosna i Hercegovina. S mojim iskrenim poštovanjem i uvažavanjem


PREMIJER
mr. sci. Fikret Plevljak s. r.