19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 24 Oktobar 2012 03:22

Techno Educa 2012 u Zenici

Poziv na 6. studentsku konferenciju "TECHNO EDUCA 2012":  - Centar za inovativnost i poduzetništvo Univerziteta u Zenici i Biznis servis centar Ze-do kantona organizuju 6. studentsku konferenciju "TECHNO EDUCA 2012".  Tema Konferencije je " PREDUZETNIČKIM IDEJAMA KA LJEPŠOJ BUDUĆNOSTI", a Konferencija će se održati od 7. do 8. novembra 2012. na Univerzitetu u Zenici.


Studentska konferencija TECHNO-EDUCA 2012. sa temom „PREDUZETNIČKIM IDEJAMA KA LJEPŠOJ BUDUĆNOSTI“ je koncentrisana na stručnu pomoć privrednicima iz sektora kako velikih privrednih sistema, tako i malih i srednjih preduzeća (MSP). Ona treba da pomognu privrednicima u prevazilaženju ozbiljnog, kako tehnološkog tako i ekonomskog zaostajanja koji je nastao kao rezultat više od decenijskog odsustva iz propulzivnog razvoja metaloprerađivačkih, drvoprerađivačkih i drugih tehnologija, trendova i pravaca. KONFERENCIJA JE NAMJENJENA STUDENTIMA TEHNIČKIH, EKONOMSKIH I DRUGIH FAKULTETA TE SVIM DRUGIM KOJI SVOJIM RAZMIŠLJANJIMA STREME EKONOMSKOM PROSPERITETU ZAJEDNICE.


Pozivamo studente i nastavnike visokoškolskih i naučno-istraživačkih institucija sa prostora regije Jugoistočne Evrope i šire da na jednoj specifičnoj konferenciji pokažu rezultate svog zajedničkog naučnog i stručnog rada koji ima širi interes.


Konačni radovi se dostavljaju do 05. novembra 2012. godine