18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 08 Avgust 2012 12:50

Komesar sa načelnicima

U prostorijama Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, policijski komesar Fahrudin Bečirović je sa načelnicima Sektora uniformisane policije i Sektora kriminalističke policije Uprave policije MUP-a ZE-DO kantona, kao i načelnicima policijskih uprava na području Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona, održao radni sastanak, na kojem je, u skladu sa utvrđenim dnevnim redom, vršena analiza stanja bezbjednosti na području Kantona za protekli period 2012. godine.

 

U okviru druge tačke dnevnog reda je vršena analiza aktivnosti poduzimanih po Akcionom planu mjera i radnji Uprave policije za 2012. godinu  kao i zavedenim akcijama.

 

U drugom dijelu radnog sastanka se razgovaralo i diskutovalo o drugim aktuelnim dešavanjima i aktivnostima kao i o unapređenju rada policijskih službenika, radnoj disciplini i ponašanju policijskih službenika, dok se u završnom dijelu sastanka razgovaralo o aktivnostima načelnika policijskih uprava, koje su konkretizovane i naložene početkom tekuće godine.

 

Nakon diskusija, izvršenih analiza izvještaja i postignutih rezultata, doneseni su i određeni zaključci, prvenstveno u kontekstu aktivnosti koje će se poduzimati u narednom periodu, sa ciljem poboljšanja stanja bezbjednosti na području iz nadležnosti Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova  Zeničko-dobojskog kantona.


URED POLICIJSKOG KOMESARA