23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 06 Decembar 2014 04:47

Talenti Čelik Juniora

Škola rukometa "ČELIK JUNIOR", koja je svoj rad posvetila djeci, krcata je talentima, a za koje su zainteresovana najveća svjetska rukometna imena. Ne tako davno iz Čelik Junior pravo za Njemačku otišao je 14-godišnji dječak, Tony Ivanković, čiji je potencijal i kvalitet prepoznala ekipa SBC Traunstein, a za koju bilježi odlične nastupe. 

 

Prošle sedmice za Njemačku otputovao je i član juniorskog pogona Čelik Juniora. Riječ je o prepoznatljivom igraču, srednjem beku, škole rukometa "Čelik Junior", Hamzi Hadžiću. Naime, Hamza je dobio poziv od strane njemačkog ligaša Gummersbach, te će u narednim danima odigrati veliki broj kontrolnih utakmica, a gdje će imati priliku još jednom da pokaže svoje rukometno znanje i vještine.

 

Škola rukometa "Čelik Junior" je zasigurno ponosna na činjenicu da svakim danom sve više i više rukometna elita prati rad škole, te uočava talente, a kojih je, ako je suditi prema riječima profesionalaca, mnogo.

 

Čelik Junior nastavlja svakodnevni rad sa djecom svih uzrasta, a uskoro će da otputuju i u Srbiju na međunarodno takmičenje. Svako ovakvo takmičenje služi da se prezentira dosadašnji rad, a budući da je Čelik Junior učesnik velikih turnira, samim tim mogućnost da djecu zapaze iz elitnih klubova je jako velika.