16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 21 Novembar 2014 23:08

Mažoretkinje na rukometu u Areni

U utakmici vodećeg ,,Čelika'' i ,,Krivaje'' iz  Zavidovića u 11. kolu  Premijer lige BiH u subotu 22. novembra u Gradskoj areni Zenica specijani gosti ,,Čelika'' biće mažoretkinje Gimnazije Katoličkog školskog centra iz Zenice. Direktor Gimanzije KŠC-a Dragan Gavran je predložio da Možoretkinje svojim nastupom u Areni podrže rukometaše ,,Čelika '' na putu do šampionske titule u novoj pobjedi u Premijer ligi BiH. 


- Učenici i profesori KŠC su zadivljeni i ponosni na rezultate koje postižu rukometaši ,,Čelika'' u našem gradu i želimo da nastupom  naših mažoretkinja u poluvremenu utakmice podržimo ovaj ,,Čelikov tim za pobjede'' koji je svjetla tačka u zeničkom sportu – kaže direktor Gvaran.

Pane Škrbić, predsjednik RK  ,,Čelika'' koji je dogovorio saradnju sa KŠC mažoretkinjama kaže:

- Mi dugo sarađujemo sa KŠC Zenica.  Na svakoj našoj utakmaci prisutno je stotinjak učenika te Škole. Plod te saradnje je i ponuda direktora Gavrana da mažoretkinje nastupe na utakmici sa ,,Krivajom'' i na taj način nam daju podršku, što smo rado prihvatili. Iako je do kraja jesenjeg dijela prvenstva ostalo još tri utakmice (susret sa ,,Krivajom'' u subotu, zatim sa RK ,,Gračanicom'' u Gračanici idućeg vikenda i na kraju nam dolazi ,,Sloboda'' iz Tuzle u Arenu) – mi praktično već započinjemo proslavu titule jesenjeg šampiona Premijer lige BiH, pa najavljujemo specijalnu proslavu  titule jesenjeg prvaka u posljednjoj utakmici ove sezone – sa ,,Slobodom'' iz Tuzle. Biće to bogat zabavni program, o čemu ćemo naše ljubitelje na vrijeme obavijestiti  – ističe  Škrbić.


UTAKMICA ČELIK – KRIVAJA IGRA SE U GRADSKOJ ARENI ZENICA - (SUBOTA SA POČETKOM U 18.00 SATI. DOĐITE!