21 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 13 Novembar 2014 21:19

Foto: Trening Zmajeva 13.11.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine koja se priprema u trening centru Nnogometnog saveza BiH u Zenici pred utakmicu s reprezentacijom Izraela, večeras je održala pretposljednji trening pred odlazak u Haifu. Po riječima selektora Safeta Sušića atmosfera u ekipi je dobra i svi nogometaši, s izuzetkom golmana Begovića, spremni su za utakmicu. Selektor Sušić kazao je da nema puno dilema oko sastava ekipe i da ga sigurno većina medija koji prate reprezentaciju već može naslutiti, a da je siguran za deset mogućih igrača koji će istrčati na teren.

 

- U dilemi sam za jedno mjesto o kojem ću se izjasniti tek pred samu utakmicu nakon što održimo i trening u Izraelu.  Raduje me da će najvjerovatnije sve biti uredu i sa golmanom Begovićem koji je juče svojom voljom i trenirao, a danas je radio prema posebnom programu - rekao je Sušić. Predstavnici medija razgovarali su i sa Senadom Lulićem, koji će najvjerovatnije biti jedan od napadača naše selekcije u narednoj utakmici.

 

- Ne znam da li je selektor odredio već sastav jer o tome nismo razgovarali, ali ja ću pružiti svoj maksimum igrajući na bilo kojoj poziciji ako zatraži selektor. U slučaju da budem napadač i tu ću pružiti svoj maksimum, i ja sam apsolutni optimist pred našu utakmicu s Izraelom - rekao je Lulić. Nogometna reprezentacija BiH sutra ujutro će održati još jedan trening u Trening kampa nakon kojeg će oko 12 sati otputovati na sarajevski aerodrom te oko 14 sati čarter letom otputovati u Izrael.


KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ foto galeriju.