17 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 10 Novembar 2014 22:46

Kup džemata: 1. G.Gračanica

U sportskoj dvorani Bilmišće, odigran je prvi Kup džemata u malom nogometu. Pred punim tribinama ekipa Gornje Gračanice nošena euforijom među svojim redovima uz izvrsno pokazanu igru, timski duh, kao i želju za pobjedom osvojila je Kup džemata u futsalu Zenica 2014.

 

Čestitke idu i ostalim ekipama, a pogotovo ekipi Starine koja je danas osvojila drugo mjesto, i uz malo bolji i lakši žrijeb u najmanju ruku su namučili pobjedničku ekipu Gornje Gracanice. Najbolji strijelac Kupa je Nermin Kavazaovic iz ekipe Gornja Gračanica, a najbolji golman je Mujo Tursanovic iz ekipe Starina. UISTINU SMO UŽIVALI U MALONOGOMETNIM ČAROLIJAMA NAŠIH ZNALACA. U polufinalnim susretima kopačke su ukrstile ekipe Ričice – Gornja Gracanica i druga polufinalna utakmica Nur Han - Starina.


Starina je od svih polufinalista imala najteži raspored gdje su bili u grupi smrti sa Putovićima i Arnautima. Nur Han je u dosta podmlađenom sastavu savladao ekipu Gornje Zenice koju je prelijepo gledati kako igra, to je ujedno i najmlađa ekipa Lige. Uvidjeli smo još neke stvari, prije svega da ekipe koje ne igraju ligu, iako su došle u jako kvalitetnim sastavima nisu uspjele ni proći protiv ekipa koje igraju u Ligi. Sada vam donosimo djelić atmosfere sa utakmica prvog Kupa džemata Zenica futsal 2014.


KLIKNI OVDJE da vidiš FOTO galeriju




..