24 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 03 Oktobar 2014 17:52

Odović: Čelik je veliki klub

Nogometni klub Čelik danas je na Bilinom polju predstavio novog šefa stručnog štaba Milomira Odovića.


Na press konferenciji prisutnima su se obratili predsjednik kluba Senad Sarajlić, novi trener Milomir Odović, te dva trenera koja su vodila Čelik u dosadašnjem dijelu sezone, Nizah Hukić i Elvedin Begić.

''Kao i prethodni treneri koji su vodili Čelik imaće moju podršku. Do sada smo radili kao jedan tim i nadam se da ćemo tako nastaviti. Bio sam u dilemi da li da odstupim, ali mi moj karakter ne dozvoljava da odstupim jer želim da se borim da se vraitm sa Čelikom na pobjedničke staze'', kazao je Senad Sarajlić predsjednik Upravnog odbora Čelika i dodao:

''Riješili smo dugovanja za Jacksona i vratili smo ranije dugove Dariju Puriću, a sada nijednom igraču ne dugujemo ništa''.

Novi trener Čelika MIlomir Odović je svjestan da ne dolazi u klub u najpovoljnijoj situaciji.

''Za mene je veliki izazov biti trener Čelika. Svjestan sam da ne preuzimam klub u najpovoljnijoj situaciji kako zbog smjene trenera tako i zbog trenutne situacije na tabeli. Danas ću se upoznati sa igračkim kadrom jer je ovaj tim za mene nepoznanica. Čelik je veliki klub i imamo ambicije da izađemo iz opasne zone i da pokušamo sastavit kostur ekipe za narednu godinu'', kazao je novi trener Čelika.

scsport.ba