28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 14 Juli 2014 20:55

Čelik poražen od Mladosti Lučani

Čelik je večeras na Zlatiboru u trećem pripremnom susretu poražen od ekipe Mladost iz Lučana. Član Jelen Super lige golovima u 7. i 46. minuti, sa 2:0 savladao je “crveno – crne”. Za Čelik su igrali: Hinović, Mišić, Bureković, Duraković, Gojković, Vukušić, Radulović, Bašić, Grahovac (od 15. Popović), Simić, Ribić. U nastavku su igrali: Bukvić, Dedić, Huseinspahić,  Duvnjak, Kavazović, Softić, Adilović, Jaganjac.

 

“Naivno smo primili oba pogotka. Bili smo bolji, ovo je naša najbolja utakmica, međutim problem je realizacija. Mišić je pogodio stativu, Ribić, Popović, Bašić imali su odlične prilike ali jednostavno nismo uspjeli poentirati. S druge strane, presudilo je iskustvo pritivnika. Kod nas su stoperi bili golobradi Duraković i Gojković“, telefonom sa Zlatibora za Sportzdk.ba raportirao je Nizah Hukić, šef stručnog štaba Čelika.

 

Zbog povrede nije nastupio Zlatko Kazazić koji se danas vratio u Zenicu, a iz istih razloga na poštedi je bio i Namir Alispahić. Nekoliko nogometaša imalo je proteklih dana, pa i danas stomačne probleme, zbog kojih je Vlado Grahovac bio primoran napustiti meč u 15. minuti.  Nakon Sutjeske (1:1), OFK Beograda (0:2) i Mladosti (0:2), Čelik će narednu provjeru imati u srijedu u 11 sati protiv ekipe Putevi iz Užica.

 

sportzdk