20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 11 Juli 2014 02:35

Jasmin Mešanović

Jasmin Mešanović je u posljednje dvije godine bio najbolji fudbaler Čelika. Napadač koji je na Bilino polje stigao sa Tušnja, za veoma kratko vrijme je postao jedan od glavnih igrača Čelika,  te jedan od ljubimaca navijača. U prošloj sezoni je bio najbolji igrač i strijelac Čelika i jedan je od najzaslužnijih za plasman ove ekipe u finale Kupa BiH. U porazu od Sarajeva na Koševu upisao je i jedini pogodak za Čelik u finalnoj seriji.

 

''U Zenici mi je bilo prelijepo. Svi u gradu, navijači kao i svi u klubu su me sjajno prihvatili i sretan sam što sam bio dio Čelika. Ostaje žal što nismo osvojili Kup i izašli u Evropu, ali mogu zaista reći da su iza svih nas u Čeliku dvije dobre sezone''.

 

Mešanović je uzeo papire i ispisnicu iz Čelika te će u narednih nekoliko dana potpisati za klub van granica BiH.

 

''Uzeo sam ispisnicu i moram reći da definitivno napuštam Čelik. Klubu i navijačima želim sve najbolje u naednoj sezoni. Trrenirao sam individualno tokom pauze, i osjećam se spremnim. U narednih nekoliko dana trebao bi potpisati za jedan klub van granica BiH. Pregovori su u završnoj fazi'' rekao je za SCsport.ba,mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine, Jasmin Mešanović.