29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 08 Juli 2014 19:38

Ragbijaši Čelika najbolji na pijesku

Ragbijaši zeničkog Čelika pobjednici su tradicionalnog turnira u ragbiju na pijesku "Beach rugby fest" održanog na plaži Marinovac, na Buškom jezeru kod Tomislavgrada.  Na ovogodišnjem turniru, jedinom mjestu za igranje ragbija na pijesku u Bosni i Hercegovini, učestvovalo je 12 ekipa iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a zenički ragbijaši su u finalnom meču savladali momčad Šibenika s 11:3. 

 

Nakon igranja po grupama, u kojima je postignuto čak 106 poentiranja, odigrane su polufinalne utakmice u kojima je ekipa Barbarians savladala Vitez s minimalnih 2:1, sarajevski Maršal ekipu mostarskog Hercega s 5:3, domaćin Tomislav i Atletiko odigrali su 1:7, zenički Rudar bio je bolji od Sinj II 7:6, a Šibenik od momčadi Ploča 8:6, dok je Čelik nakon dobre utakmice slavio protiv Sinja I s 4:3. 

 

U finalnim utakmcama postignuti su ovi rezultati, Vitez - Herceg 6:4, Maršal - Barbarians 7:5, Tomislav - Sinj II 1:3, Atletiko - Rudar 3:6, Ploče - Sinj I 2:7, i Čelik - Šibenik 11:3. Konačan poredak na četvrtom turniru ragbija na pijesku „Beach rugby festa“ u Tomislavgradu je Čelik, Šibenik, Sinj I, Ploče, Rudar, Atletiko, Sinj II, Tomislav, Maršal, Barbarians, Vitez i Herceg. 

 

Ragbi klub Tomislav je još jednom zaslužio sve pohvale za odličnu organizaciju, sada već tradicionalnog "Beach rugby festa".