23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 22 Juni 2014 13:32

Streetball Zenica 2014

Košarka je i ove godine na ulicama Zenice! Omladinsko udruženje "ReAktiv" u suradnji sa prijateljima organizuje takmičenje u uličnoj košarci, popularno zvani "Streetball". Turnir pod nazivom "Steel Streets Zenica" održat će se 28. i 29. juna u Crkvicama.

Organizatori navode, kako su im ciljevi promocija ove vrste sporta i doprinos poboljšanju komunikacije među omladinom. "Svjedoci smo tzv. internetskog doba, koji kao posljedicu donosi sve manje druženja, upoznavanja i prijateljskog nadmetanja. Na ovaj način želimo barem na kratko da to promijenimo. 16 ekipa će imati priliku da pokaže svoje znanje u ovom sportu ali i da se dobro zabavi", saopćavaju organizatorima. Zahvaljujući sponzorima, najbolji će dobiti nagrade, a broj ekipa - učesnica je ograničen."

Prijave:

MOBITEL: 061 592 652

FACEBOOK PAGE: Streetball Zenica

 

Partner organizator: Omladinsko udruženje "ReAktiv"

Medijski pokrovitelj: "Q Radio" Zenica

Ostali pokrovitelji: Općina Zenica;  Zenica Ink - Cobertattoo ; Kopirnica Eurocopy ;  Almy d.o.o. Zenica" ; Hotel Dubrovnik Zenica ; Lokalno omladinsko vijeće regije Zenica ; FRIENDS Coffee House, Zvečajska konoba, Fast Food MIA CASA ; Zenicablog"

 

ZAJEDNO ZA LJEPŠU, JAČU I BOLJU ZENICU !!!

 

Mirza Hedžić

predsjednik OO "Streetball Zenica 2014"