29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 28 Februar 2014 14:00

Čelik Junior dočekuje Iskru

Škola rukometa "Čelik Junior" koja već nešto više od mjesec dana aktivno vrši pripreme polaznika za turnir u Češkoj, a potom i najstarijih polaznika, juniora, za takmičenje u seniorskoj ligi - Prva liga FBiH, sutra će da ugosti rukometaše iz Bugojna.



Seniorska ekipa bugojanske Iskre takmiči se u Prvoj ligi FBiH - grupa jug, a sutra će u dvorani Bilmišće snage odmjeriti sa juniorima škole rukometa "Čelik Junior". Juniori ove škole su odigrali veliki broj prijateljskih utakmica sa seniorskim ekipama, te pokazali znatan kvalitet u odnosu na vršnjake iz ostalih klubova. Rezultati tih utakmica su uglavnom bili neriješeni, a bilo je i pobjeda, ali i par minimalnih poraza, što je razumljivo.

Osim juniora, sutra će se na Bilmišću odigrati i utakmica kadeta također protiv Iskre iz Bugojna. Kada je u pitanju ova utakmica vjeruje se da neće biti nikakvih problema za Čelik Junior. Međutim, ostaje nam da sve to sutra pogledamo na parketu sportske dvorane Bilmišće. Utakmice će se igrati od 11:30 sati, a za sve posjetioce ulaz je slobodan.