27 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 03 Februar 2014 19:48

Video:Dadovićeva pobjeda

U subotu navečer Tešanj je bio domaćin novom borilačkom eventu organizacije No Limit te je nastavljena tradicija sjajnih nokauta. U devet borbi po K1 pravilima bilo je sedam nokauta, a publika je cijelo večer bila u pravom deliriju. Impresivan učinak subotnjeg No Limita je bio očekivan od strane organizatora s obzirom da su svi borci bili maksimalno spremni i željni pobjede, a mnogi su u svojim izjavama najavili vatrenu i otvorenu borbu koju smo mogli i vidjeti.

 

Upečatljive nastupe ostvarili su Krušić i Murić iz Crne Gore, te domaći borci Poturak, Mehić i Dadović. Najteži posao su imali Mehić i Poturak, gdje je Elmir već u prvoj rundi "rasturio" opasnog Talijana Sinigura, dok je mladi Poturak high kickom poslao Ružičića na pod također u prvoj rundi.

 

Na kraju manifestacije zadovoljan onime što su pokazali srčani borci u ringu, čelni čovjek No Limita Dževad Poturak je rekao za Fight Site: "Ovo su stvarno momci u koje trebamo ulagati, mene su svi iznenadili, strašni mečevi. Pohvalio bi svakog borca večeras jer su svi ostavili srce u ringu. Mehić i Dženan se ističu, tu je ipak riječ o iskusnim i isprofiliranim borcima čije je mjesto u svjetskim ringovima. Publika je zaista uživala cijele večeri,  drago mi je vidjeti zadovoljna lica. Idemo dalje, 19. travnja smo u Cazinu i nastavljamo priču, a nakon Cazina dolazimo u Goražde i već smo dobrim djelom u pripremama za oba eventa."

 

No Limit 2:

 

Elmir Mehić def. Sergio Sinigur - KO (R1)

Haris Mujkanović def. Dino Bakša - TKO (R1)

Dženan Poturak def. Mićo Ružičić - KO (R1)

Borislav Vujanović def. Andrija Kozjak - KO (R1)

Adis Dadović def. Dražen Janjanin - TKO (R1)

Mensur Murić def. Muhamed Mahmić - KO (R1)

Boban Krušić def. Saša Sekulić - TKO (R1)

Ago Artuković def. Dragan Garača - jednoglasna sudačka odluka

Mirko Crnović def. Ermin Lugan - jednoglasna sudačka odluka

 

 VIDEO - ADIS DADOVIĆ - POBJEDA