11 Decembar 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 20 Novembar 2013 16:23

Calp Zenica-Galaktikosi Visoko 5:4

Gradska arena Zenica je bila poprište malonogometnog nadmetanja između MNK „Calp Zenica" koji je u osnivanju i MNK „Galaktikosi“ iz Visokog. Pobjedu je odnijela domaća ekipa rezultatom 5 : 4. Bilo je lijepo gledati naše momke i uživati u njihovim malonogometnim čarolijama, što svjedoči i broj publike na tribinama.


Iako je utakmica bila teška, puna preokreta, od rezultata 2 : 4 za ekipu „Galaktikosi“, s pravom možemo reći da je ekipa MNK „Calp“ Zenica napravila veliki rezultatski prevrat i zasluženo pobjedila, a gostima iz Visokog svakako čestitamo na dobroj utakmici i fair play igri. Nadamo se da smo opravdali epitet dobrog domaćina.

 

Strijelci za MNK „Calp“ Zenica su bili: Ismet Doglod 2, Edin Bašić, Edin Bajramović i Elvin Huseini, a za ekipu „Galaktikosi“ strijelci su bili: Kozina Mato 2, Džafo Mahir i Bešlija Edin.

Bitno je spomenuti da ekipa MNK „Calp“ Zenica ide za nastupajući vikend na internacionalni turnir u Linz - Austrija, pa zaželimo im sreću i da se vrate sa dobrim rezultatima.

 

Tekst pripremio: Aldin Ibrahimagić