25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 13 Avgust 2013 07:24

Vlado Jagodić o Čeliku

Nogometaši Čelika nakon tri kola u novoj sezoni Premijer lige BiH još nisu ostvarili pobjedu. Izabranici trenera Vlade Jagodića u prva tri kola zabilježili su remije, podijelivši bodove s Borcem, Olimpicom i Mladosti. Jagodić ističe da ovi rezultati ne mogu zadovoljiti čelnike, stručni štab ni navijače, ali da situacija još nije alarmantna.

 

- Očekivali smo više, ali imali smo određene probleme s pojedinim igračima koji su se u pripremnom periodu kasno uključili u rad. Nekoliko igrača je bilo povrijeđeno i to sve je rezultiralo ovakvim rezultatima. Činjenica je da teško gubimo, ali teško i pobjeđujemo. Posljednja utakmica bila je tvrda, na jedan gol. Bili smo bolji, pogotovo u prvom poluvremenu, ali nismo imali sreće da realizujemo neku od prilika - kazao je Jagodić za Agenciju FENA. 

 

- Još nema zvona za alarm. Znam da ova ekipa može mnogo više, ali nam se dešava da nam uvijek nedostaje neki od ključnih igrača - dodao je. U narednim kolima Čelik očekuju teške utakmice protiv Veleža u Zenici i Sarajeva na Koševu, a Jagodić vjeruje da će njegovi igrači uspjeti doći do prvog trijumfa. 


- Očekuju nas jake utakmice, ali vjerujem da ćemo baš u tim utakmicama pokazati pravo lice - zaključio je šef stručnog štaba Čelika.