28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 10 Juli 2013 00:00

Mešanović stigao na Zlatibor

MEŠANOVIĆ NA ZLATIBORU  - Naime, transfer u Žilinu je propao i on će se priključiti ekipi te staviti se na raspolaganje Stručnom štabu.  Dobra je ovo vijest za Vladu Jagodića koji na Zlatiboru u odličnim uslovima brusi formu za početak prvenstva. Mešanović će u trenažnom procesu iščekivati vijest o eventualnom transferu u inostranstvo samo u slučaju izuzetne finansijske ponude, a ako se to desi, Čelik će dobiti ranije dogovoreno obeštećenje.

 

Ovih dana ekipi treba da se priključe i Stipe Barać koji još uvijek ima problema sa leđima, te Saša Kajkut koji je u potrazi za inostranim angažmanom. Inače, pripreme na Zlatiboru teku prema planu i za sada raduje što nema povrijeđenih igrača. Novajlije u timu su se odlično uklopile i ispunjavaju sve zadatke koje pred njih stavlja stručni štab.

 

Sljedeća utakmica na programu je već sutra protiv Jedinstva iz Užica, dok će umjesto Radničkog iz Kragujevca posljednja provjera na Zlatiboru biti protiv Slobode iz Užica, ekipe koja je prošle godine završila na petom mjestu Jelen super lige Srbije. Ta utakmica je na programu u ponedjeljak 15. jula. Ekipa se u Zenicu vraća dan kasnije.

 

nk celik