25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 10 Juni 2013 08:26

Predstavljamo:TK Euronec Zenica

TK"Euronec" je osnovan 2004. godine na incijativu Harise Delić inače višestruke prvakinje BiH u svim kategorijama, reprezentativke i članice FED cup tima. Klub okuplja u svojim redovima 40 aktivnih članova, dok u stručnom timu radi 5 trenera, od čega su dva licencirana od strane Evropskog saveza. U klubu igraju takmičari u svim kategorijama koji su uspješni na rang listama.

 

Ponosni smo na naš tim u mini tenisu do 8 godina, kao i na ekipu do 10 i 12 godina gdje smo u prvim redovima na rang listama. Naši takmičari nastupaju i u kategoriji do 16 godina na evropskim turnirima. Svojim članovima omogućavamo da se školuju u trenerskoj struci, kad za to dođe vrijeme, kao i da se školuju u SAD-u poslije srednje škole

 

Stručni tim čine: Harisa Delić(licenca ITF level 2),Haris Delić(licenca ITF level 1),Nezir Delić(prof TZO), Jasmin Hadžić, Kemal Beganović(sparing partneri). Cilj nam je stvaranje što boljih rezultata kako na domaćim turnirima tako i u evropskim takmičenjima. Sav svoj rad smo usmjerili na rezultat na turnirima, tj. na takmičarski tenis.


KLIKNI OVDJE da vidiš FOTO GALERIJU članova TK EURONEC ZENICA


tekst i foto: Jasmin Hadžić