28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 19 Maj 2013 20:37

Shadows:Zlato za Iman i Almina

U Goraždu je održano državno prvenstvo u latinoameričkim plesovima. Organizator takmičenja je Plesni savez BiH i plesna akademija Romantik Sarajevo. Učešće je uzelo veliki broj takmičara iz svih plesnih klubova BiH.

 

Vrlo kvalitetni plesni parovi su se borili za prestižnu titulu prvaka BiH. Na ovom takmičenju nastupio je i jedini klub iz Zenice,  koji je član Plesnog saveza BiH, Plesni klub "Shadows" Zenica. Klub je na dostojan način predstavio grad.

 

DRŽAVNI PRVACI POSTALI SU IMAN RAMADAN I ALMIN OMERDIĆ, koji su oduševili sve  u dvorani, što se vidjelo na gromoglasnom aplauzu koji su dobili kada su proglašeni prvacima. Odlične nastupe su imali i ostali plesni parovi iz kluba i u finale su seplasirali još četiri para iz našeg kluba.

 

Ponosni smo na sve naše plesne parove, a također i na sve naše plesne formacije i djevojčice koje su nastupile u solo plesu, na takmičenju koje je održano u istoj dvorani u dnevnom terminu. Dvije formacije su bile među tri najuspješnije, i još pet plasmana među tri najbolje ostvarile su naše sjajne plesačice u takmičenju solo girls. Tako je "Shadows" nastavio ono što uspješno radimo dvadeset godina, dostojno prezentovanje grada i kluba. Ovdje nećemo stati IDEMO DALJE!!!

 

SHADOWS

 

401931 477024079033818 71935155 n