29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 17 Februar 2013 13:22

Čović se vratio iz Antalije

 

Čelik je u svom trećem kontrolnom meču sinoć u Rovinju doživio i drugi poraz, ovog puta od aktuelnog bh. prvaka sarajevskog Željezničara rezultatom 0:3. Bio je to i prvi meč u kojem zenički sastav nije postigao gol (Triglav 1:2 i Gorica 2:1), dok se Željo na zeničkom sastavu iskalio za poraze iz prethodna dva meča od kako su se vratili u Rovinj (Kapošvar 3:5 i Žalgiris 2:3). Stadion u Rovinju. Strijelci: 0:1- Ramić (28), 0:2- Bekrić (60) i 0:3- Adilović (84).

 

ČELIK: Adilović, Brković (60. Mišić), Horić (46. Maletić), Jusić, Marković (46. Lakičević), Travančić (80. Bureković), Bajraktarević (60. Nestorović), Barać, Mešanović (46. Dedić), Kajkut, Stajić. Trener: Vlado Jagodić. 

 

ŽELJEZNIČAR: Karić, Jošida, Kerla, Ćutuk, Stanić, Tomić, Bajić, Hasanović, E. Čolić, Ramić, Brković. Drugo poluvrijeme: Antolović, B. Čolić, Vasilić, Bogičević, Stanić, Jamak, Zolotić, Svraka, Adilović, Smajić, Bekrić. Trener: Amar Osim.

 

Stoper Čelika Mehmedalija Čović, koji je od ponedjeljka bio na probi u prvaku Kazahstana Šahtaru iz Karagande, vratio se  iz Antalije i priključio se pripremama Čelika u Rovinju.  Jagodić ističe da će u narednih nekoliko dana znati i da li će doći do realizacije ovog transfera. Čović nije igrao protiv Želje.