25 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 16 Februar 2013 06:53

Lakičević i Čelik protiv Želje

 Drugo pojačanje Čelika u zimskoj pauzi bio je Slobodan Lakičević, koji se trenutno sa ekipom Čelika nalazi na pripremama u Rovinju. Čelik je u dosadašnjem dijelu priprema odigrao dvije utakmice, u prvoj utakmici protiv Triglava bili su poraženi minimalnim rezultatom od 2:1, dok su potom ostvarili prvu pobjedu protiv HIT Gorice rezultatom 2:1.Lakičević je zadovoljan sa ekipom i međusobnim odnosim, a ističe da to nije bio problem jer su momci dobri, te je ukratko i prokomentarisao dosadašnji tok priprema.

 

"Dobro sam prihvaćen i osjećam se super u timu. Nije bilo teško se uklopiti jer su sve ovo dobri momci. Što se tiče priprema, za sada dobro teku. Nadam se da ćemo s pobjedama i nastaviti.", kazao je Lakičević. Čelik će sljedeći prijateljski susret odigrati u danas, a protivnik će biti aktuelni šampion Bosne i Hercegovine, Željezničar. Lakičević je dao i svoje mišljenje o predstojećoj utakmici.

 

"Kao i svaku utakmicu i utakmicu protiv Željezničara želimo dobiti. Bit će ovo dobra prilika da vidimo gdje smo i šta smo u ovom trenutku i koliko smo do sada uradili na pripremama.", zaključio je Slobodan Lakičević.

 

(sportsport.ba)