23 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 01 Februar 2013 11:11

Poziv: Večeras u Arenu

 

VEČERAS – RK ,,ČELIK - RK ,,KAKANJ'' - SVI NA RUKOMET! - U nastavaku borbe za šampionsku titulu u rukometnoj Premjijer ligi BiH rukometaši ,,Čelika'' večeras u 19 sati u 14. prvenstvenom kolu u Gradskoj areni Zenica dočekuje komšijsku ekipu iz Kaknja.


- Sve osim naše pobjede bilo bi dakako ogromno iznenađenje. Spremni smo za ovu utakmicu, mada smo kasno počeli sa pripremama. Svi raspoloživi igrači, uključujući i Elvisa Brkića, koji zbog bolesti nije trenirao par dana – raspoloženi su za igru. Obećavam dobru igru i pobjedu mog tima – kaže novi trener ,,Čelika'' Zdeno Antović. 

 

Očekuje se da ,,Čelik'' započne ovu utakmicu u sastavu: na golu Starče-vić, bekovska linija Bašić-Ivančev-Brkić, pivotmen Begagić i krila Kadić i Duvnjak.  Mnogo se očekuje i od Martića, Dervenčića i Ćosića, kao i od ostalih igrači koji dobiju  minutažu.

 

- Postoji više razloga da večeras dođete u Gradsku arenu i uživate u lijepom rukometu. Ulaz na utakmicu je besplatan, a ako je moguće nas iz Kluba bi radovalo da na ulazu na ovu utakmci, ako možete,  date prilog za liječenje srednjoškolke Amine Halilić. Mi iz Uprave Kluba smo se dogovorili da svako od nas pojedinačno da  pomoć za Aminu – kaže predsjednik kluba Pane Škrbić