28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Decembar 2012 23:28

Jagodić: Na koga više ne računam

Na Bilinom polju je nastupila zimska pauza, ali daleko od toga da se u klubu ništa ne radi i planira za naredni period. Prozivka igrača je početkom narednog mjeseca, a trener crno-crvenih ovih dana treba da rukovodstvu kluba dostavi kompletan izvještaj o svom radu i radu ekipe u prošloj polusezoni. Spremna je i transfer lista igrača na koje Vlado Jagodić ne računa više što je potvrdio i za Scsport.ba.

 

"Zvanično transfer lista će biti objavljena u ponedjeljak 11 decembra, ali manje-više zna se da ne računam više na Kuduzovića, Smriku, Božičića i Čolića. Sa Nesterovićem, Dedićem i Markovićem će biti obavljeni razgovori, a kada su u pitanju pojačanja nije tajna da su nam potrebna dva bočna igrača, kreativni veznjak i napadač. O imenima neću još da govorim, ali sigurno je da imam u glavi nekoliko igrača sa kojima bi uz dozvolu rukovodstva kluba trebali pregovarati" kazao je Jagodić.

 

U medijima se pojavila informacija da ste u pregovorima sa Milanom Đurićem?

"To nema veze s istinom, stvarno sam bio ugodno iznenađen sa natpisima iz pojedinih medijia. Đurić je igrač Parme na posudbi u Cremoneseu, a već ove zime bi se trebao vratiti u Parmu kako bi se pokušao nametnuti za proljetni dio prvenstva. To je jedina istina", ističe slektor mlade reprezentacije naše zemlje.

 

sc.sport/Dino Kurbegović