26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 13 Septembar 2012 20:45

Rukomet:Čelik vas poziva u Vitez

KONAČNO – TERMIN PRVENSTVENE  UTAKMICE SA KAKNJOM - Iako su imali obavezu da, kao domaćin prvog kola Premijer lige BiH još u utorak obavijeste RK ,,,Čelik'' i službena lica o treminu i mjestu odigravanja utakmice RK,,Kakanj'' – RK ,,Čelik'', komšije iz Kaknja i novajlije u Premijer ligi BiH su to učinile tek danas poslije podne: utakmica se igra u sportskoj dvorani u Vitezu, u subotu 15. septembra u 19,00 sati. Naime, u toku je renoviranje sportske dvorane u Kaknju, pa su Kakanjci bili prinuđeni da odigravanje utakmice zakažu u dvorani u jednom od susjednih gradova gdje dvorane ispunjavaju uslove – u Zenici, Visokom ili Vitezu. Uprava RK ,,Kakanj'' se odlučila za Vitez.

 

- Pozivamo sve naše vjerne navijače da u subotu u 19.00 sati budu u Vitezu i podrže svoj klub - RK ,,Čelik'' u novom pohodu na vrh tabele BiH rukometa. Vitez je, preko Vjetrenica, svega 12 kilometara udaljen od Zenice, a tu nakon tromjesečne pauze, možete svoje ljubimce ponovo vidjeti na djelu. RK ,,Čelik'' nastupa u najboljem sastavu: na golu je Adnan Šabanović, golman BiH A reprezntacije, bivši BiH reprezentativci - Davor Kadić i Edo Martić, član BiH Mediteranske reprezentacije Goran Šarenac, te bivši juniorski i kadetski reprezentativac BiH - Milan Duvnjak, BiH rukometni internacionalac Elvis Brkić, koji je u prethodnoj sezoni branio boje premijerligaša AC Ankare iz Turske, kapiten Aldin Begagić, Milan Ivančev, bivši reprezentivac Srbije i Crne Gore i osvajač zlatne medalje na svjetskom i evropskom juniorskom prvenstvu i biši član A reprezentacije, bivši reprezenativac Hrvatske Andreas Dominković, te Mirza Dervenčić - najperspektivniji zenički mladi rukometaš svih vremena, mladi zenički dječaci Haso Ćosić, Amar Kobilica, Jasmin Beganović i drugi koji doboju šansu trenera Filipovića – sutra će na parketu u Vitezu ostaviti srce, u težnji da osvoje prva tri boda u novom rukometnom BiH prvenstvu.

 

U posljednjih godinu dana postigli smo najbolje sportske rezultate u 62. godine postojanja, a ove godine stariji smo za jednogodišnje iskustvo u Premijer ligi i Ligi za prvaka BiH i najbolji smo – idemo dalje, idemo u Evropu! – kažu u RK ,,Čelik'' Zenica pred prvu prvenstvenu utakmicu u Premijer ligi BiH.  


U RK ,,Čeliku'' takođe ističu da su puštene u prodaju godišnje ulaznice za obe rukometne polusezone 2012./2013. u Gradskoj areni Zenica: za svega 30 maraka možete dobiti ulaznicu za svih 60-setak prvenstvenih, Kup i prijateljskih utakmica ove i naredne godine, što znači pola marke po utakmici, a za penzionere godišnja karta iznosi svega 15 KM.
Iz Uprave Kluba mole da se otkupom godišnjih ulaznica i po ovim simboličnim iznosima pomogne Klub i zato kažu:
- Požurite da obezbijedite svoju ulaznicu za rukomet u Gradskoj areni Zenica za cijelu godinu, jer je broj ovih ulaznica ograničen! – ističu u RK ,,Čeliku'' Zenica.
Ulaznice se mogu nabaviti u svakog dana u klupskim prostorijama (pored Hotela Internacional), ili rezervisati na telefone 061 177 014 i 061 177 020.


POZIV NA PRVU PRVENSTVENU UTAKMICU RK ,,ČELIKA'' – 15.09.2012. U 19.00 SATI U VITEZU


Poštovani, Pozivamo Vas da budete sudionici prve prvenstvene utakmice u Premijer ligi BiH u rukometu

RK ,,KAKANJ'' – RK ,,ČELIK'', 15.10.2012.  s početkom u 19.00 sati u dvorani u Vitezu.

RK ,,Čelik'' nastupa u najboljem mogućem sastavu: Aldin Begagić, Adnan Šabanović, Davor Kadić, Edo Martić, Goran Šarenac, Milan Duvnjak, Elvis Brkić, Milan Ivančev, Andreas Dominiković, Mirza Dervenčić, Dra-gan Starčević, Edvin Begović, Haso Ćosić, Amar Kobilica, Jasmin Beganović. 


Dođite i uživajte u prvoj prvenstvenoj utakmici RK ,,Čelika''. Hvala Vam što ćete doći na ovu utakmicu u Vitez i podržati nas!


Uprava i igrači RK ,,Čelika''