18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 13 Maj 2012 11:45

Novosti iz MNK Winners

MNK "WINNERS" Nemila povodom prve godišnjice kluba (31. 5. 2012. godine) dočekuje MNK Bonita "Aureus Sara" Požega iz Hrvatske. Prvi dio obilježavanja godišnjice bit' će malonogometni turnir koji će se odigrati 20. maja u Nemili, na kojem će učestvovati i pomenuti gosti. 31.maja planirana je redovna godišnja skupština na kojoj će biti iznešen izvještaj o radu, finansijski izvještaj i plan rada za narednu godinu.

 

Skupštini mogu prisustvovati samo pozvani članovi MNK "Winners" Nemila, odnosno sadašnji organi upravnog odbora kao i oni koji pretendiraju za nove rukovodioce kluba.

Špekuliše se da bi 90% sadašnjeg upravnog odbora moglo bit' smijenjeno zbog nedovoljnog angažmana i rada, kao najzvučnije ime koje bi moglo da se pojavi u klubu skupštine je definitivno najobrazovanija sportska radnica u Nemili, pa i Nemilskog regiona, Indira Mujkanović.

 

MNK Winners u narednoj godini između ostalog planira organiziranje selekcija, odnosno rada s djecom, a na skupštini će također bit' razmatrana mogućnost da se čim prija krene sa profesionalnim timskim radom, odnosno razmatranje mogućnosti igranja druge federalne lige, navodi se u saopćenju koje smo dobili iz MNK Winners.