20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 30 Novembar 2011 01:44

Kumite na seminaru dr.Jorge Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Sa nestrpljenjem iščekujemo petak 09.12.2011.g. u 08:00 sati, kada će početi sedmi po redu Tradicionalni karate seminar u Visokom na kojem će Prof. Dr Ilija Jorga 10. DAN, osnivač Fudokan-Shotokan karate škole ponovno počastiti sve učesnike seminara odličnim treninzima.

Na seminaru koji će trajati tri dana, mogu učestvovati svi pojedinci i klubovi koji to žele, bez obzira kojoj asocijaciji i savezu pripadaju, i bez obzira koji stil karatea vježbaju. U petak i subotu, 09. i 10. decembar, će se održati dva treninga, jutarnji i poslijepodnevni, a u nedjelju samo jutarnji jer će se poslijepodne održati ispiti za majstorska zvanja pred komisijom koju će predvoditi Prof. Jorga.

 

Seminar će se održati u Sportskoj sali Mješovite srednje škole "Hazim Šabanović", ul. Branilaca bb, Visoko, a prisutni će imati priliku vidjeti zašto je Tradicionalni Fudokan-Shotokan karate trenutno najdominantnija karate škola u istočno-europskim i srednje-azijskim zemljama, a u svijetu u do sada najvećem usponu.

Ispred Karate kluba Kumite, na ovom seminaru će učešće uzeti mnogi takmičari, a na ispitima za viša majstorska zvanja će svoju vještinu pokazati Elvir Huseinspahić za II DAN, Fahrudin Muratović za II DAN i Irma Fetić za I DAN. Naša očekivanja su da će naši treneri i ovaj put pokazati da su u zadnji šest mjeseci intenzivnih priprema pripremili i uvježbali potrebnu vještinu za viši stepen zvanja.

Čitano 3131 puta