29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 09 Novembar 2011 22:44

Dolazak Portugalaca u Zenicu Istaknuto

Autor 
Ocijeni
(0 glasova)

Reprezentacija Portugala stigla je nešto prije 22.30 u Hotel Zenica, u kojem će boraviti do utakmice protiv selekcije BIH, u petak uvečer., pogledajte u videu koji vam donosi Zenicablog.

Pogledajteu šestominutnom videu Zenicablog portala kakva je atmosfera vladala uoči i za vrijeme dolaska Portugalaca. Na platou kod šoping centra Džananović okupilo se nekoliko stotina Zeničana, te po našoj procjeni, tek nešto manje policajaca iz redovnog i sastava specijalne policije.

 

Iako je većina prisutnih bez zvižduka dočekala dolazak, sami prilazaak, te blokiranje vidokruga dodatnim praznim drugim autobusom, dodatno su iznervirali navijače, koji su žeeljeli barem sa distance od pedesetak metara da vide Ronalda i njegove drugove.

Naravno, najviše je bilo zvižduka za vrijeme ulaska pomenutog nogometaša u Hotel, u kojem je kamerama i foto aparatima zabranjen ulaz do subote, "po svaku cijenu".

Reprezentativci Portugala, koji će odsjesti u hotelu "Zenica", jedini trening pred utakmicu imat će u četvrtak u 18 sati na stadionu "Bilino polje", a najavljeno je da nakon treninga selektor Paulo Bento održi konferenciju za novinare.

Susret BiH - Portugal na rasporedu je u petak u 20 sati na "Bilinom polju", dok je revanš četiri dana kasnije u Lisabonu.

 

Čitano 8071 puta Zadnji put promjenjen četvrtak, 10 Novembar 2011 15:23