16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 03 April 2012 03:11

Mladi za boljitak - Zenica

„Mladi u i oko Zenice, gdje to uslovi dozvoljavaju, izrazili su volju da se bave poljoprivredom, ali i da na sve načine putem svog odbora Mladih za boljitak Zenica utječu na povećanje i zaštitu domaće poljoprivredne proizvodnje, što je i jedan od ciljeva Narodne stranke Radom za boljitak“, rekao je u Zenici Vahid Karahasanović, predsjednik Mladih za boljitak Zenica.

 

Mladi za boljitak Zenica su održali svoju redovnu sjednicu na kojoj je raspravljano o mnogim aktualnim pitanjima. Akcentirana je priprema Mladih za boljitak za naredne općinske izbore. Donesen je zaključak da će Mladi za boljitak sigurno imati svoje predstavnike u Općinskom vijeću Zenica te da će u godinama koje slijede, upravo oni utjecati na boljitak mladih u Zenici.

„Ponosan sam što nam naši aktivisti u okviru organizacije Mladi za boljitak Zenica, kao i svi drugi mladi iz našeg grada, svakodnevno daju brojne ideje kako da se poboljša život mladih ljudi u našoj općini. Smatram da su mladi napokon spremni svojim radom da obezbijede bolju budućnost u ovoj zemlji“, dodao je Karahasanović.


Ured za odnose s javnošću

Narodna stranka Radom za boljitak

{!jomcomment}