29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 08 Oktobar 2014 22:59

SBB: skup u Zenici

Na prepunom trgu Alije Izetbegovića u Zenici večeras je održan predizborni skup Saveza za bolju budućnost, na kojem se okupljenim Zeničanima obratio predsjednik SBB-a i kandidat ove stranke za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH Fahrudin Radončić - saopćio je Press centar SBB-a. 

 

- Hvala vam na podršci i nemojte uopće brinuti - ako svoj glas date promjenama i SBB-u, cunami pravednosti koji sam započeo, bit će nastavljen još većom snagom. Ima nekih koji misle da su me zaustavili, da antikorupcijski cunami mogu okrenuti u pogrešnu stranu, ali im u vaše i moje ime, javno poručujem - pravna država će hapsiti one koji su pokrali stotine milIona maraka narodnog novca, pljačkali na raznim tenderima i ponizili narod - rekao je Radončić. 

 

On je Zeničane podsjetio da njihov izlazak na birališta 12. oktobra i njihova olovka koju će u ruci držati jednu minuti, određuju sudbinu BiH u naredne četiri pune godine.

 

- Pobjedimo državnu mafiju, nesposobnu vlast, zaposlimo ljude, okrenimo se ekonomiji. Mi to možemo - poručio je Radončić. 

 

Na skupu SBB-a u Zenici govorili su i kandidati i nosioci kantonalne, federalne i državne liste, Ismet Sarajlić, Nasir Beganović, Mirsad Isaković, Muris Hrnjić, Fahrudin Brkić, Ćamil Zaimović, Dženan Skelić, Maid Buljubašić, Irma Čolaković, Samra Hujdur, Rasim Muharemović, Enver Merdić, Nevzeta Begić i Nermin Sadiković, saopćeno je iz Press centra SBB-Fahrudin Radončić.