16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
subota, 07 Decembar 2013 03:30

Novo rukovodstvo HDZ 1990

U Hrvatskom Domu Kralj Tomislav u Zenici je održana konstituirajuća sjednica Županijskog odbora HDZ 1990 ZE-DO županije, na kojoj je, među ostalim točkama dnevnog reda, izabrano i novo rukovodstvo županijskog odbora HDZ 1990 zeničko-dobojske županije.

 

Za novog predsjednika županijskog odbora, izabran je gosp. Zdenko Kolak iz Općinskog odbora Zenica, a izabrana su i dvojica dopredsjednika županijskog odbora: gosp. Mijo Ćosić iz OO Usora, te gosp. Ivica Radić iz OO Žepče. Za novu tajnicu županijskog odbora HDZ 1990, izabrana je gospođa Blanka Matić, a za rizničarku gospođa Tanja Milanović, obje aktivne u OO HDZ 1990 Zenica.

 

Novina je od ovog saziva i to, da županijska središnjica HDZ 1990 za Zeničko-dobojsku županiju, sa svojim sjedištem prelazi iz Žepča u Zenicu, kao administrativno i političko središte ove županije. Predložena su i po 3 člana županijskog odbora HDZ 1990 iz sve tri, na večerašnjem sastanku, zastupljene općine (Žepče, Usora i Zenica), čije će članstvo biti potvrđeno na sljedećoj sjednici ŽO. 


Novo rukovodstvo se zahvalilo nazočnim članovima županijskog odbora na ukazanom povjerenju i odmah dogovorilo prve daljnje korake bliže suradnje između općinskih odbora HDZ 1990 ove županije, kao i aktivnosti na osnivanju novih općinskih odbora HDZ 1990 u svim većim općinama ove županije, u kojima ogranci HDZ 1990 do sada nisu formalno djelovali.  Unaprijed zahvaljujemo na objavi ovog priopćenja uz srdačne pozdrave!

 

Blanka Matić

Tajnica ŽO HDZ 1990

ZE-DO Županije