18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 11 Septembar 2012 06:52

SDA tribina na Vranduku

Svoju predizbornu kampanju pred ovogodišnje lokalne izbore Općinski odbor SDA Zenica na čelu sa Izbornim štabom otpočeo je  javnom tribinom na vrandučkoj kuli, mjestu od iznimne historijske važnosti za Zenicu i BiH. Pod sloganom SDA – SNAGA BiH brojnim posjetiocima je predstavljen reprezentativni tim kompetentnih, obrazovanih i sposobnih kandidata koji će nastaviti sa uspješnim projektima u našem gradu.

 

Gospodin Husejin Smajlović, kandidat za načelnika Općine Zenica, u svom je govoru apostrofirao činjenicu da je Zenica u širem bosanskohercegovačkom miljeu označena kao svijetli primjer napretka. Ovaj epitet je zaslužen i iza njega stoje brojni infrastrukturni i drugi projekti koji su okončani ili su u fazi završetka, naglašeno je na skupu.  Nositeljica liste SDA za Općinsko vijeće Belma Pojskić naglasila je da ova stranka ima brižljivo izabran ekspertni tim budućih vijećnika, odnosno svojevrsnu političku reprezentaciju našeg grada.

 

Da IMAMO TIM ZA ZENICU na čelu sa Husejinom Smajlovićem i Belmom Pojskić potvrdile su brojne pozitivne reakcije i podrška birača iz ovog mjesta koje simbolizira spremnost za borbu u cilju očuvanja temeljnih vrijednosti bosanskohercegovačkog društva. Nakon Vranduka, u subotu i nedjelju, naši su kandidati iznijeli program i za to dobili podršku u mjesnim zajednicama Babino, Briznik i Gnjusi, a predizborna kampanja bit će prema planu nastavljena danas u Donjoj Gračanici i Donjoj Vraci, a prekosutra U Lokvinama i Vjetrenicama.

 

SDA – SNAGA BOSNE I HERCEGOVINE

Stručna služba OO SDA Zenica

 

sdavran2