28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Novembar 2014 16:26

Svi za Filipa !

Guten morgen meine liebsten. Nisam se stigao javiti, bio kod frizera haha...napisao je jutros na Facebooku 23- godišnji Filip Blažević iz Zenice, koji je obolio od akutne leukemije i trenutno je na liječenju u Njemačkoj, prenosi bh. novinska agencija Patria.  

- Evo kratki update, ja se i dalje osjećam stabilno i po riječima doktora čekaju da moje vrijednosti porastu, a oni očekuju sredinom sedmice da bi moglo početi. Puste ih da rastu do određenog broja i onda me oni još nafiluju pa mogu malo van bolnice do iduće terapije (do 2 sedmice sam još u bolnici sve u zavisnosti od produkcije) Vidim kako ste neumorni i motivisani i na tome jedno veliko veliko, ma neizmjerno hvala ♡♡♡....Evo ide i photo update, sva sreća pa mi je okrugla tintara...napisao je Filip.

 

U akciju prikupljanja novca potrebnog za Filipovo liječenje uključila se cijela Zenica, a ona se širi i po drugim gradovima. Otvoreni su i humanitarni brojevi, organiziraju se „kafe za Filipa“, humanitarni koncerti...  Svi su spremni pomoći ovom mladiću, kojeg i pored teške bolesti s kojom se bori, ne napuštaju optimizam i vjera u konačno izlječenje. Zato svi pomozimo Filipu u njegovoj životnoj borbi. 

 

plakat2