29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 10 Januar 2014 05:24

Tarik i Lejla: šest godina braka

Zagrebački glumac zeničkih korijena i njegova supruga proslavili su šestu godišnjicu braka u društvu šestero prijatelja, bez predrasuda i straha od kobne sedme godine jer su njih dvoje zaljubljeni kao i prvog dana.

 

- Možda smo i malo previše vezani, i Lejla i ja međusobno, i s djecom. Kad sam deset dana snimao film u Njemačkoj i Nizozemskoj, oboje smo bili izvan sebe. Moram priznati da najviše uživam kad smo svi četvero na okupu, trudim se da svaki dan barem ručamo zajedno jer navečer najčešće nisam kod kuće. Ako u danu kad imam predstavu i snimanje kviza samo dva sata provedemo skupa, srce mi je na mjestu – kaže Tarik Filipović.

 

- Osam smo godina zajedno, od toga šest u braku, i to su svakako moje najljepše godine. Stvarno nisam vjerovao da ću sresti osobu s kojom će mi svaki dan biti užitak – govori glumac koji je, priznaje, bio nemirnog duha sve dok nije upoznao Lejlu.

 

- Već sam bio odustao od nade da ću sresti svoju srodnu dušu, prestao vjerovati da to postoji, ali eto – dogodilo se. Nadam se da sam to zaslužio. Jer svatko, kaže se, i dobije ono što je zavrijedio. Ali ljubav treba znati i sačuvati, ne uljuljkati se u svakodnevicu, nego je stalno oplemenjivati nježnošću i pažnjom – kaže popularni glumac i voditelj.

 

Jagoda Zamoda/Gloria

http://www.gloria.hr/tarik-filipovic-o-svojoj-supruzi-mozda-smo-i-previse-vezani/