29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 12 Juli 2013 07:22

Specijalna operacija čelnika MUP-a

Svi oni koji su protekle nedjelje  uživali u koncertu nove "zvezde Granda" Amara Jašarspahića Gileta znaju kakav je kolaps saobraćaja nastao kad su hiljade fanova pokušale automobila doći do stadiona Rudara. Nažalost, na svojoj koži to su osjetile i stotine vozača "zarobljenih" na auto-putu A1, zbog fanova koji su zakrčili dvije trake i zaustavnu traku na dionici Ćatići - Kakanj - Zenica. Da stvar bude gora, dan ranije oglasio se MUP ZDK koji je najavio upotrebu posebnih snaga, specijalne jedinice i posebne mjere kojima će osigurati da sve protekne kako treba. A kako je proteklo, znaju vozači i oni koji su imali nesreću da prođu u nedjelju uvečer tim dijelom, na putu ka Zenici. Magazin Slobodna Bosna je objavio zanimljiv članak o dešavanjima "u to vrijeme". 

 

Policija "zvezda" Granda - Folk pjevačica Ana Stević zavrtila mozak policijskom komesaru Fahrudinu Bećiroviću - Općenarodnom veselju stanovnika Kaknja nakon pobjede mladog pjevača Amara Jašarspahića Gileta na takmičenju „Zvezde Granda“ pridružio se i njihov sugrađanin, policijski komesar MUP-a Zeničko-dobojskog kantona Fahrudin Bećirović.

 

Komesar Bećirović je početkom prošlog tjedna predvodio policijsku delegaciju koja je obišla stadion Fudbalskog kluba Rudar u Kaknju, u sklopu sigurnosnih provjera prije velikog koncerta Gileta i finalista „Zvezda Granda“. No, fotografije snimljene na koncertu koji je održan u nedjelju 7. jula potvrđuju da ni komesar Fahrudin Bećirović nije odolio šarmu mladih pjevača i, naročito, pjevačica. Fotoreporterima je veselo pozirao dok je grlio atraktivnu srbijansku voditeljicu i folk pjevačicu Anu Stević. (S.M., Slobodna Bosna)