28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 06 Januar 2013 10:16

Pomozimo liječenje Elmane S.

APEL ZA POMOĆ! POMOZIMO ELMANI SINANOVIĆ Elmana Sinanović (Nana) je rođena 1989.godine u Vranduku kod Zenice, od oca Mirnesa i majke Alise Sinanović. Ima i sestru Inelu, rođenu 1991.god. Po završetku srednje frizerske škole, Elmana obolijeva od veoma rijetke bolesti. Dakle, od 2007.godine boluje od sindroma: celebralne ataksije sa senzomotornom polineuropatijom (otežano kretanje, nesiguran hod i slično). Do sada je imala dvije donacije i par organizovanih dobrovoljnih akcija za sakupljanje novčanih priloga za liječenje.

 

 

Ističemo akciju, koju je organizovala TV HAYAT putem emisije "Ispuni mi želju", za 15-to dnevno liječenje i rehabilitaciju u banji Fojnica, te, takođe, istu donaciju u Fojnici od strane gospodina i velikog humaniste, Pere Gudelja (FIS-Vitez). Ovo liječenje i rehabilitacija u banji Fojnica, puno joj pomaže. 

 

Pozivamo sve ljude dobre volje, da svojim prilogom pomognu u daljem liječenju i oporavku našoj sugrađanki ELMANI NANI SINANOVIĆ. 

 

U te svrhe, otvoren je i humanitarni broj u BH Telekomu, te svojim pozivom ovog broja donirate 2 KM. Humanitarni broj: 090/291-081.

 

Takođe, dobrovoljnu uplatu novca moguće je izvršiti i na tekući račun na ime Elmana Sinanović, otvoren kod UNICREDIT banke. BROJ: 40265714000.

 

Elmana i njeni roditelji, unapred se zahvaljuju svim ljudima dobre volje, koji svojim pozivom na, napred navedeni broj, i uplatom na navedeni broj tekućeg računa, pomognu u liječenju i oporavku ELMANE NANE SINANOVIĆ.

 

- Hvala svima koji pozovu. Jedan poziv meni mnogo znači, poručila je Elmana.

 

E. Imamović za Zenicablog