29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 18 Januar 2013 20:21

Prijavite se: Zeničko proljeće 2013.

 JAVNI POZIV za učešće na 18. međunarodnoj kulturnoj manifestaciji "Zeničko proljeće" Služba za društvene djelatnosti i socijalnu zaštitu – po ovlaštenju Načelnika Općine, raspisuje JAVNI POZIVza učešće na 18. međunarodnoj kulturnoj manifestaciji "Zeničko proljeće"

 

 


1. Pravo prijave na Javni poziv imaju pojedinci, institucije, te amaterske i profesionalne organizacije iz oblasti kulture.

2. Za učešće na "Zeničkom proljeću" može se konkurisati samo sa programima koji do sada nisu javno izvođeni u Zenici.

3. Prijava na Javni poziv treba da sadrži:
 naziv i adresu ustanove, organizacije ili pojedinca - ponuđača programa sa referencama,
-
- osnovne naznake o programu (naziv programa, ime autora, kratak opis programa, okvirno vrijeme - datum i mjesto izvođenja programa),
 broj učesnika,
-

 detaljno  razrađena  specifikacija troškova
 specifični tehnički zahtjevi,
 kontakt osobu i telefon 
-
 prateći materijal (promotivni materijal, fotografije, novinske kritike i sl. obavezno u elektronskoj verziji – CD, DVD i sl.).
-


Aplikacije se mogu preuzeti na oficijelnoj stranici Općine Zenica www.zenica.ba

4. Okvirni termin održavanja Manifestacije je 20. mart - 12. april 2013. godine.

5. Organizator će izvršiti izbor najkvalitetnijih programa u skladu sa koncepcijom manifestacije, obezbijediti troškove  smještaj za izvođače  u Zenici i uslove za izvođenje programa.

6. Rok za prijavu je 8. februar 2013. godine.

7. Odabrani programi biće realizovani u prostorima Muzeja grada Zenice, Opće biblioteke i Bosanskog narodnog pozorišta ili drugim adekvatnim prostorima uz korištenje postojeće tehničke opreme. Dodatne tehničke zahtjeve finansira sam izvođač.

Prijave slati na adresu:

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ; Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Kontakt telefoni: 387 32 404 939, 401 847, fax 387 32 244 255
Kontakt osoba: Zijad Softić

II
Organizacioni odbor 18. međunarodne kulturne manifestacije «Zeničko proljeće» poziva autore sa prostora Zeničko-dobojskog kantona koji su tokom 2012. godine objavili književno djelo prvi put (I izdanje djela) da učestvuju na

K O N K U R S U
za izbor najboljeg književnog djela

1. Konkurisati mogu autori sa područja Zeničko-dobojskog kantona koji su tokom 2012. godine objavili jedno ili više književnih djela.
2. Autori su dužni da u roku od 15 dana od objavljivanja Konkursa dostave po 4 (četiri) primjerka djela s kojim konkurišu na adresu:

OPĆINA ZENICA
Služba za društvene djelatnosti i socijalnu zaštitu
Trg BiH br. 6 Zenica, uz naznaku "Za najbolje književno djelo"




APLIKACIJA-ZP-2013.doc: word dokument - save as - desni klik

 

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ;Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

4. Rezultati Konkursa bit će objavljeni u okviru manifestacije «Zeničko proljeće», početkom aprila 2013. godine.
5. Autoru najbolje knjige pripada novčana nagrada.