20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 13 Decembar 2012 09:25

Dobitnici Kalendara Zenice

Završena je Nagradna igra u kojoj vas vaš Zenicablog daruje kalendarima gospodina Vladimira Franjića i firme Meridijan sa motivima Zenice. Zbog velikoj interesa i mnogo fotografija koje smo dobili, a u dogovoru sa vlasnikom prava, odlučili smo da darujemo PETNAEST umjesto najavljenih deset sugrađana. Dobitnici nagrada će tokom dana dobiti email na adresu sa koje su poslali fotografije, sa preciznim uputama kako i gdje preuzeti kalendar. 

 

Nagrađeni su Nejla T., Boris L., Imran I., Maida S., Alen K., Derviša I., Mirsad Đ., Alem Š., Branko K., Adnan K., Bato Lj, Iva P., Semir S., Marijana K.. i Merima M.

 

Ove, ali i znatno više fotografija možete vidjeti do nove godine u Sinagogi, a fotografije i informacije sa otvaranja su NA OVOM LINKU.

 

Svi oni koji su učestvovali, a nisu dobili nagradu ili nisu stigli učestvovati, za utjehu mogu preuzeti Kalendar Vladimira Franjića u PDF elektronskom formatu sa ovog linka (save as).

 

Galeriju svih fotografija poslanih proteklih dana objavićemo u večernjim satima na Zenicablogu. DO SLJEDEĆE NAGRADNE IGRE.