19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 19 April 2013 23:22

Adnan Lužić uhapšen u CG

Državljani BiH čiji su inicijali A.L. /31/ iz Zenice i R.N. /29/ iz Tuzle uhapšeni su u Crnoj Gori na osnovu potjernice sarajevskog Interpola i izručeni BiH. Iz crnogorske Uprave policije saopšteno je da se A.L. potražuje radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim sudom u Zenici, zbog sumnje da je počinio krivično djelo teška krađa.



Navodi se, da se R.N. sprovodi radi predaje Osnovnom sudu u Bijeljini, radi vođenja krivičnog postupka, zbog sumnje da je počinio krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

U saopštenju se dodaje da je podgorički Interpol od kolega iz BiH preuzeo dva crnogorska državljanina Smaja Ganića /67/ iz Rožaja i Dejana Steševića /28/ iz Podgorice.Navodi se da se Ganić ekstradira Crnoj Gori radi izdržavanja jednogodišnje kazne zatvora na koju ga je osudio Osnovni sud u Rožajama zbog krivičnog djela prevara.

Stešević je izručen Crnoj Gori radi nastavka izdržavanja trogodišnje kazne zatvora u matičnoj državi, po presudi Višeg suda u Podgorici zbog počinjenog krivičnog djela neovlaštena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Presudom Višeg suda je, kako je pojašnjeno, priznata presuda nadležnog suda u BiH.


Zenicablog saznaje da se radi o ZENIČANINU ADNANU LUŽIĆU

3e333