29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 29 Juni 2012 13:15

Policijski bilten

Ministarstvo unutrašnjih poslova Zeničko–dobojskog kantona saopćilo je danas da je na području ovog kantona javni red i mir u četvrtak narušen u sedam slučajeva, kojom prilikom su tri osobe zadobile lakše tjelesne povrede. Na putevima u ZDK jučer se dogodilo 11 saobraćajnih nezgoda u kojim su dvije osobe zadobile teške, a jedna lakše tjelesne povrede.

 

IZ KIOSKA OTUĐENE CIGARETE

ZENICA – Nepoznati počinilac u noći 27/28. juna u ulici Crkvice, izvršio je tešku krađu u kiosk, vlasništvo preduzeća "Univerzal-promet" Tuzla. Tom prilikom otuđena je neutvrđena količina cigareta i ostale robe.

TRI OSOBE PRIVEDENE ZBOG POSJEDOVANJA DROGE

ZENICA – Službenici PU Zenica jučer su u ulici Margita slobode lišili B.E., G.E. i H.A. svi iz Zenice. Oni su osumnjičeni da su počinili krivično djelo posjedovanje zeljaste materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu.

M.P. POVRIJEĐENA U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI

ZENICA – M.P. iz Zenice lakše je povrijeđena u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer na putu M-17 u mjestu Lašva. M.P. je upravljala vozilom peugoet, s kojim je izletjela s kolovoza.

U SUDARU GOLFA I ŠKODE POVRIJEĐENI VOZAČI

ŽEPČE – Dvije osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila jučer na putu M-17 u mjestu Golubinja. U nezgodi su učestvovali škoda octavia, kojim je upravljao A.A. iz Zavidovića i golf kojim je upravljao H.E. iz Zenice. U nezgodi su oba vozača teže povrijeđena