28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 19 Septembar 2014 03:15

IKEA ljuljačke Gunggung

Trgovački lanac IKEA danas je objavio da povlači "Gunggung" dječje ljuljačke te pozvao kupce koji je imaju da je odmah demontiraju i vrate u bilo koju robnu kuću gdje će dobiti puni povrat novca.   "Prijavljeni su slučajevi koji ukazuju na to da ovjesi armature 'Gunggung' ljuljačke ne odgovaraju IKEA standardima kvalitete i mogu uzrokovati opasne ozljede", navodi se u priopćenju. 

 

 "Gunggung" ljuljačka prodaje se na svim IKEA tržištima od 3. marta ove godine, a u Hrvatskoj su prodane ukupno tri.  Kupci te ljuljačke mogu vratiti u robne kuće IKEA i dobiti puni povrat novca za koji nije potreban dokaz o kupovini (račun), navode iz IKEA-e.  U priopćenju se prenosi i izjava voditeljice odjela Dječja IKEA Cindy Andersen da "Gunggung" dječju ljuljačku povlače kako bi izbjegli moguće ozljede. 

 

 "Mi u tvrtki IKEA želimo prodavati isključivo proizvode koje bismo i sami dali našoj djeci. Unatoč tome što svi naši proizvodi podliježu opsežnoj analizi i testiranju u skladu s važećim standardima i propisima, ponekad se dogodi pogreška", rekla je Anderson.