28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 21 Juli 2014 21:40

Centar za fasade Babić

Firma Centar za fasade Babić d.o.o. Zenica je počela sa radom 2010-te godine gdje od dana otvaranja uspješno posluje na ugradnjama termoizalacionih fasada kao i na prodaji materijala za izgradnju fasade.

 

Uspješnim radom i iskustvom direktora firme g. Babić Ćazima 2011 godine firma Centar za fasade Babić proširuje poslovanje i počinje sa pružanjem i drugih usluga u građevini (zidanje, šalovanje, grubo i fino malterisanje zidova, izradu krovova itd). Naš servis obuhvata sve od ideje jednog koncepta do završne obrade. Zahvaljujući profesionalnom timu i modernoj organizaciji posla, mi Vam pružamo maksimalnu pažnju i optimalne rezultate. Firma Centar za fasade Babić pruža samo kvalitetne usluge tako da radimo i samo sa renomiranim proizvođačima građevinskih materijala kao što su :

-JUB

-Rofix

-EPS Laštro stiropor

-Caparol d.o.o. Sarajevo

-Bafas d.o.o. Kresevo

-Baumit

-Igm d.o.o. Visoko

 

Kod nas u prodaji mogu se naći materijali za ugradnju termoizalacionih fasada od gore navedenih proizvođača kao i raznih alata potrebnih za izvođenje građevinskih radova,boja i lakova za drvo kao i hoby alata za vas dom. Sa ovim poslovanjem pojednostavili smo kupcima da na jednom mjestu mogu naći sve, pružanje usluga rada na objektima materijal za izradu fasade kao i kvalitet i garanciju na urađenu fasadu.

 

Pružamo stručno savjetovanje  u građevinarstvu u ovom gradu i šire.

 

Posjetite našu web prezentaciju: http://www.czf-babic.com/ 

Posjetite nas na facebooku: https://www.facebook.com/babiczenica  

 

10564792 10202395804916276 601847485 n